ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

Μορφωτικός Εξωραϊστικός

Σύλλογος Ελευθέρου Κόνιτσας

Ενημέρωση

Χωρίς καμία προηγουμένη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου (δεν υπάρχει πρακτικό) δημιουργήθηκε σελίδα στο ίντερνετ (facebook) με τον τίτλο του Συλλόγου.

Οι διαχειριστές αυτής της σελίδας κάνουν διάφορες ανακοινώσεις-αναρτήσεις  χρησιμοποιώντας τον τίτλο του Συλλόγου, εκφράζοντας τις προσωπικές τους απόψεις  χωρίς να έχουν καμία σχέση με το Δ.Σ. (καμιά εξουσιοδότηση καθώς δεν υφίσταται).

Έγινε σύσταση από πλευράς μου να σταματήσουν να αναρτούν οτιδήποτε που να  έχει σχέση με το Σύλλογο, δυστυχώς όμως  δεν  εισακούστηκα  (πρέπει να σας  πω πως έφτασαν στα αυτιά μου διάφορα παράπονα για αυτό το θέμα)  έτσι αποφάσισα  ως όφειλα  να παρέμβω ενημερώνοντας τα μέλη του Συλλόγου, τους χωριανούς και φίλους πως αυθαίρετα  γίνονται αυτές οι ανακοινώσεις-προτιμήσεις κλπ,  και δεν εκφράζουν το Σύλλογο.

Ο Σύλλογος διαθέτει ιστοσελίδα καθώς και email:

Ιστοσελίδα: https://eleftherokonitsas.gr

email:info@eleftherokonitsas.gr

Ύστερα  από αυτό το γεγονός και  για οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει  που αφορά το πρόσωπό μου ως πρόεδρος  αλλά και  την πορεία του Συλλόγου θα αναρτηθούν  σχετικές ανακοινώσεις.

Ευχαριστώ.

Με σεβασμό και εκτίμηση